Executive coach voor MKB en Multinationals

Sinds 2008 ben ik werkzaam als executive coach voor grote en middelgrote ondernemingen en begeleid ik managers, directeuren, bestuurders en hun adviseurs in de vraagstukken waarvoor zij zich gesteld zien in werk en leven. 

Bewustwording
Coaching is een proces van bewustwording. Waar het steeds over gaat is om waarachtig te zijn – trouw aan jezelf en trouw aan het grotere – en openingen te creëren om de werkelijkheid met nieuwe ogen te bekijken en vanuit herwonnen perspectief te betreden. Het is een verkenningstocht, waarin je de kans krijgt om vanuit andere gezichtspunten te kijken naar waar je tegen aanloopt.  

De persoonlijke vraag is leidend
In de coaching richt ik mij in eerste instantie op het vraagstuk dat zich op dit moment manifesteert in jouw werk en leven. 

Vragen waarvoor je bij mij terecht kunt:

Bekrachtiging
Coaching is ook een proces van bekrachtiging. Samen met mij onderzoek je welke dynamieken en patronen ten grondslag liggen aan jouw vraagstuk. Belangrijke toegangspoorten hierbij zijn verdiepende vragen (inquiry), het lijf (lichaamsintelligentie) en de dynamiek van de systemen waarvan je deel uitmaakt (familie- en organisatieopstellingen). Je krijgt meer zicht op jouw verborgen potentieel, maar ook op polariserende krachten die jouw gedrag beïnvloeden. 

Vanuit de inzichten en ervaringen in de coaching, ontstaat een proces van herijking: wie ben ik en wat wil ik. Hoe bewuster je wordt van wie je bent, hoe meer vrijheid en kracht je ervaart om een nieuwe, betekenisvolle koers te varen in leven en werk. 

Toegevoegde waarde
In een coachgesprek breng ik naast kennis en ervaring ook mezelf in als instrument. Mijn fysieke ervaren, emotionele gewaarwordingen, rationele overwegingen en intuïtieve ingevingen breng ik vol in de relatie met jou. Hiermee kan ik je wezenlijk ondersteunen en bekrachtigen in jouw ontwikkelproces.

 

'Be True & Get Real'

Business Consultant, Boskalis Fleet Management
Business Consultant, Boskalis Fleet Management
Read More
"Het is een reis geweest over bergen en dalen die ik niet had willen missen, waarvan de bestemming onbekend was en wat me heeft gebracht op nog niet ontdekte plaatsen onder leiding van een Reisgids die zelf ook steeds nieuwsgierig bleef."
Manager, EY Transaction Advisory
Manager, EY Transaction Advisory
Read More
“Ik ben uitermate tevreden over Nathalie als coach. Na ieder gesprek had ik een hernieuwde focus en nieuwe inzichten, wat dan ook erg motiverend werkte. De coaching kenmerkte zich door een flexibele doelgerichtheid met een persoonlijke benadering."
Chairwomen Stichting
Chairwomen Stichting
Read More
"De coaching door Nathalie is zeer waardevol voor mij geweest. Haar benadering voelde voor mij zeer respectvol en uitnodigend om contact te maken met mijn onbewuste zelf, mijn emoties en verlangens. Op een hele veilige manier heb ik me daardoor kunnen openstellen en kunnen ontdekken welke oude gewoonten ik wilde loslaten en welk nieuwe pad ik op wilde gaan. Nathalie's coaching heeft mij geholpen om de keuze te maken om mijn hart te volgen, zowel zakelijk als privé. Ik voel me sindsdien een stuk 'lichter' en ben onder andere mijn eigen onderneming gestart. Mijn leven is in alle opzichten veranderd en ik ben veel meer bij mezelf. Daarnaast is Nathalie gewoon een heerlijk mens in de omgang, om mee te praten en te sparren en voelt ze mensen heel goed aan. Nathalie is een echte vakvrouw en ik kan iedereen aanbevelen om zichzelf een coachings- of ontwikkelingstraject bij haar te gunnen!"
Kandidaat Notaris, Utrecht
Kandidaat Notaris, Utrecht
Read More
"Ik had wat moeite met het formuleren van mijn coachvraag. Ik zag zelf geen punten die voor mij bijzonder urgent waren. Maar ik kijk heel positief terug op de coaching. Het is voor mij een hele goede methode geweest om eens goed na te denken over mijn (professionele) gedrag".
Director, Ernst & Young Business Operations
Director, Ernst & Young Business Operations
Read More
"Als 'echte' man stond ik natuurlijk in het begin een beetje afwachtend (afhoudend is teveel gezegd) tegenover dit coachingstraject, maar Nathalie pakte het vanaf het eerste begin fantastisch aan en er was meteen een klik tussen ons. Zij heeft mij op een zeer goede, behulpzame en instructieve manier mijzelf mijn eigen weg leren vinden. Het is momenteel drukker en turbulenter dan ooit maar ik heb het 'smalle' pad naar acceptatie en omgang gevonden en zal daar niet meer van afwijken."
Senior businessconsultant, DSM Nederland
Senior businessconsultant, DSM Nederland
Read More
"Elke sessie was een boeiende en veilige tocht , naar voor mij nieuwe en onontgonnen plekken. De hierbij opgedane ervaringen en inzichten zijn zeer waardevol geweest in mijn verdere ontwikkeling en mijn eigen wat minder veilige tocht naar wie ik echt ben."
Senior Manager, Ernst & Young Advisory
Senior Manager, Ernst & Young Advisory
Read More
"Tijdens de coaching heb ik mijn doelstelling volledig kunnen realiseren. Belangrijk hierin was de klik die ik ervoer met Nathalie als coach. Zij daagde mij op een inspirerende wijze uit en hield me een spiegel voor."
HR partner in business, DSM
HR partner in business, DSM
Read More
"Lachen, huilen, vreugde, woede, onrust. Bijna alle emoties die een mens kan hebben zijn in de sessies voorbij gekomen. Soms was dit fijn en heerlijk, soms confronterend en moeilijk. Maar iedere keer bracht het me een stapje verder, of een stap terug om vervolgens een grotere stap vooruit te zetten. Heel bijzonder. Confronterend, filosoferend, innoverend en stimulerend. Dit zijn de woorden die voor mij de kern van de coaching weergeven."
Algemeen directeur, EN HR Solutions
Algemeen directeur, EN HR Solutions
Read More
"Integer, Intelligent, Scherp, Spritueel, Doortastend, Onderzoekend, Open, Confronterend, Respectvol!
Nathalie is een top coach op een hoog niveau! Bron; eigen ervaring. 
Nathalie is een professioneel begeleider geweest met betrekking tot het leiderschapstraject van EN HR solutions. 
Veel van onze medewerkers hebben een coachingstraject bij haar gevolgd. En zonder uitzondering zijn de resultaten daarvan ronduit verbluffend geweest en zijn dat nog steeds. Het is uitermate verbazingwekkend hoe Nathalie in staat is om rollen te scheiden, trajecten kan begeleiden en andere professionals aanlijnt, als dat voor bepaalde onderwerpen of zaken nodig is."
Projectmanager Boskalis Nederland
Projectmanager Boskalis Nederland
Read More
"Nathalie heeft gedurende twee jaar de samenwerking binnen het projectteam begeleid. Dit team bestaat uit medewerkers van de opdrachtgever en van de opdrachtnemer. Nathalie heeft in eerste instantie een Project-Start-UP meeting georganiseerd en begeleid. Daarna heeft zij een aantal vervolgbijeenkomsten begeleid. Dat ging altijd goed: in korte contacten èn op een korte termijn was het programma samengesteld. Voor maatwerk was alle ruimte en we begrepen elkaar heel snel. Haar enthousiasmerende begeleiding tijdens de verschillende bijeenkomsten hebben wij als zeer prettig ervaren. De flexibiliteit in het programma tijdens bijeenkomsten stond nooit ter discussie. De bijeenkomsten hebben ons veel opgeleverd. Wij - Boskalis Nederland en Rijkswaterstaat - kennen elkaar beter, weten van elkaar wat er leeft en durven elkaar aan te spreken op de verbeterpunten en gemaakte afspraken tijdens de verschillende bijeenkomsten onder begeleiding van Nathalie. De samenwerking is zeker verbeterd."
Projectmanager BPL, Provincie Limburg
Projectmanager BPL, Provincie Limburg
Read More
"Nathalie heeft tussen 2011 en 2015 ons projectteam voor de Buitenring Parkstad Limburg begeleid bij een terugkerende teamsessies. Het doel van de bijeenkomsten was de samenwerking, maar ook het vertrouwen tussen spelers uit verschillende culturen te verbeteren en te versterken. Nathalie heeft met haar deskundigheid weten te bewerkstelligen dat wij buiten onze comfortzone zijn getreden, waardoor de projectteamleden meer begrip kregen voor elkaars werkwijzen. Zij heeft ons laten inzien dat er veel raakvlakken zijn die juist de samenwerking kunnen verbeteren. Nathalie heeft op een professionele wijze ons laten zien waar de teambelangen versterkt kunnen worden aan de hand van praktische oefeningen. Wij plukken nog steeds de vruchten van deze goede team-sessies, waarvoor dank."
Manager Learning & Development, Royal Boskalis
Manager Learning & Development, Royal Boskalis
Read More
"Nathalie is voor diverse trajecten bij Boskalis aan het werk geweest. Zij was als programmamanager en trainer verantwoordelijk voor onze 'SHIP' modules van 2009 tot en met 2016: Effectieve Persoonlijke Communicatie, Persoonlijk Leiderschap en Persoonlijke effectiviteit. Tevens leidt zij sinds 2009 ook onze interne coaches op en zij heeft een aantal medewekers in een individuele coachingstraject begeleid. Ik heb Nathalie leren kennen als een professionele, integere vakvrouw. Haar trainingen en coachingstrajecten worden gekenmerkt door diepgang, maar altijd met een link naar de praktische en operationele wereld van Boskalis. Evaluaties zijn altijd goed! Ook belangrijk: ze is gewoon een prettige en leuke persoon."
nathalie paulussen spreker executive coach

Deze website gebruikt cookies