Psyche
Psyche vastgebonden aan de rots
Psyche en het magische paleis
Eros en Psyche beminnen elkaar in de nacht
De zussen
De olielamp
Pan ontmoet Psyche in het bos
Sorteren van granen
Water uit de Sfynx halen
Gouden pluk wol halen
Balsem in de onderwereld halen
Psyche opent doosje met balsem
Eros en Psyche herenigd
Het heilige huwelijk
Previous slide
Next slide

Let's talk love

Een zinderende lezing over de uitdagingen van het leven en de kracht van liefde

Van jongs af aan zijn jij en ik geprogrammeerd door onze opvoeding, onze ervaringen, relaties en werk. Je bent gewend om dingen te doen, omdat je ze ooit zo hebt geleerd. Misschien leef je in je eigen comfortabele bubbel en heb je een geweldige jeugd gehad, de ideale liefdesrelatie en een fijne baan. En toch staat voor jou die perfecte bubbel op knappen. Waarschijnlijk, omdat je ergens onderweg jezelf bent kwijtgeraakt.

En dat is niet zo raar, want we kunnen niet meer voldoen aan alle idealen. Daar komt nog bij dat de wereld om ons heen drastisch aan het veranderen is, denk maar eens aan digitalisering, klimaat en inclusiviteit.

Het is een verwarrende tijd waarbij ingebakken normen en waarden flink aan de kaak worden gesteld. 

Het wordt tijd om orde op zaken te stellen, tijd om mee te veranderen. De balans moet terug, maar hoe?

EROS & PSYCHE, mythe of realiteit?

De mythe van Eros & Psyche laat ons zien hoe we steeds weer geconfronteerd worden met ons menselijke onvermogen om de uitdagingen van het leven aan te gaan en tegelijkertijd met het mysterie van de liefde te leven. Met mijn lezing Let’s talk love open ik aan de hand van dit klassieke liefdesverhaal een grotere ruimte, een andere dimensie, waarin je de kans krijgt om vanuit nieuwe gezichtspunten te kijken naar hedendaagse vraagstukken. Persoonlijk, relationeel, maar ook vanuit het perspectief van organisaties en samenleving. Tijdens deze interactieve verkenningstocht ontrafelen we hoe evenwicht hersteld kan worden, zodat je in eigenaarschap en bezieling terug kunt keren.

"Ik heb verbanden weten te leggen tussen dit eeuwenoude verhaal en de moderne samenleving, liefde en seksualiteit. Het resultaat is opwindend & uitdagend "

Lezing bijwonen?

Binnenkort ook virtueel

nathalie paulussen spreker executive coach

Deze website gebruikt cookies