Exploring dimensions

Je kunt alleen maar voorgaan in waar je zelf bent geweest

Exploring dimensions

je kunt alleen maar voorgaan in waar je zelf bent geweest

ONTMOETING | VERSTILLING | VERDIEPING
In deze bizarre, maar ook bijzondere tijd is de kans groot dat je op een bepaald moment met jezelf wordt geconfronteerd. Hoe dat er uitziet is voor iedereen anders, maar het mechanisme is universeel. Gevoelens van frustratie, angst, onmacht, verdriet of wat je ook maar tegenkomt, dringen zich op en laten zich minder makkelijk opzijzetten. Er is minder afleiding van buitenaf en je bent meer op jezelf aangewezen.

We zijn allemaal overgeleverd aan de gevolgen van deze crisis en het drukt ons keihard met de neus op de feiten. Het leven is minder maakbaar dan we misschien zouden willen. Aan de andere kant hoef je niet machteloos aan de zijlijn te staat. Deze crisis doet ook een beroep op je vermogen om jezelf te herijken. Je hebt de mogelijkheid en ook de verantwoordelijkheid om persoonlijk betekenis te geven aan deze crisis door jezelf vragen te stellen en antwoorden te zoeken.

EXPLORING DIMENSIONS is een vijfdaagse hide-away  voor ondernemers, executives en adviseurs, waar je samen nieuwe dimensies onderzoekt ten aanzien van hoe je opnieuw waarde kunt en wilt toevoegen aan de samenleving. Vanuit jouw essentie en potentieel. Nieuwe perspectieven op werk en leven ontstaan en krijgen grond.

Deze spannende en intieme verkenningstocht daagt je uit om innerlijke, relationele en universele dimensies samen met gelijkgestemden te exploreren. Hierdoor kunnen nieuwe verbindingen ontstaan en ervaar je meer en meer de vrijheid en kracht om een nieuwe, betekenisvolle koers te varen in leven en werk.

EXPLORING DIMENSIONS

  1. In jezelf: wie ben ik in essentie en hoe wil en kan ik van daaruit waarde toevoegen?

  2. In de ontmoeting: wie is de ander en op welke lagen kan ik contact maken en me verbinden?

  3. In het universele: welke krachten en dynamieken bewegen om mij heen en hoe kan ik hierop vertrouwen en ernaar handelen?

PROGRAMMA

  1. Ontmoeten

  2. Verkennen

  3. Verdiepen

  4. Bevrijden

  5. Bestendigen

Locatie

INCENTIVE NATHALIE PAULUSSEN

D'Alijo

In het noorden van Portugal ligt D'Alijo, een heuse parel in de bergen, omgeven door natuurlijke bronnen. Op deze mystieke grond word je als vanzelf uitgenodigd om af te dalen in de catacomben van jouw oorsprong. D'Alijo ligt op een uur rijden van Porto en biedt voorzieningen op het hoogste niveau qua verblijf, eten, groepsruimten en tuin met zwembaden.

Aanmelden

nathalie paulussen spreker executive coach

Deze website gebruikt cookies